Pressemeddelelse
IVISYS AB
556998-4981
29. september 2015

IVISYS AB og Scape Technologies vil på Elmia Subcontractor-messen i Sverige i november 2015 præsentere et nyt, fælles udviklet integreret produkt. De to selskaber har udviklet en bin-picker-robot, som er i stand til at overføre et vilkårligt placeret emne fra punkt A til B og samtidigt inspicere om emnet er korrekt samlet.

[dropcaps2]E[/dropcaps2]fter at IVISYS og Scape Technologies i august meddelte, at de to selskaber havde indgået en aftale om et gensidigt salgspartnerskab, begyndte virksomhederne også at undersøge, om de kunne udvikle et produkt, som ville integrere teknologierne fra begge parter.

Indsatsen har hurtigt vist sig at have været umagen værd og på den kommende Elmia Subcontractor 2015-messe i Jönköping i november vil de to skandinaviske selskaber, som begge leverer løsninger inden for proces-automatisering, for første gang præsentere en helt ny integreret løsning for offentligheden. Produktet, IVISYS Robo Inspect, er en integration af Scape Technologies’ UR5 bin-picker-robot og en IVISYS Pro V software- og hardware-enhed.

CTO for IVISYS Moatasem Chehaiber udtaler: “Efter vores indledende vores samtaler om, hvordan vi kunne gå til markedet med fælles løsninger, kom vi hurtigt frem til den konklusion, at den bedste måde ville være at tilbyde et integreret produkt, som kan anvendes i en bred vifte af situationer inden for automatisering af produktion. Derfor var det et oplagt udgangspunkt at fokusere på to områder: Det ene er traditionel bin-picking, hvor et vilkårligt emne overføres fra en beholder og bliver placeret på f.eks. et transportbånd. Det andet er at kontrollere, om emne opfylder de relevante kvalitetskrav, så ingen defekte emner når ind i produktionsprocessen. Vores nye fælles system imødekommer begge disse behov,” siger Moatasem Chehaiber.

Den fælles udvikling af IVISYS Robo Inspect har taget mindre end en måned, og de to virksomheder samarbejder nu om, hvordan den nyudviklede løsning bedt bruges som løftestang til at øge salget for begge parter.

IVISYS Robo Inspect-video

For yderlige information om specifikationer:

Moatasem Chehaiber, CTO, IVISYS
Telefon: +45 30 32 89 64
E-mail: mc@ivisys.com

Om IVISYS

IVISYS leverer fritstående vision-systemløsninger til kvalitetskontrol og tilbyder “plug and play”-løsninger med en nem installationsproces. IVISYS leverer komplette løsninger med kameraer, belysning, hardware og software. Løsningerne udfører kvalitetskontrol ved høj hastighed og muliggør flere kontrolpunkter i én enkelt inspektion. IVISYS’ løsninger tilpasses let til forskellige produkter og variationer, ligesom de er tolerante over for variationer i produkternes positionering. Indstillingerne kan justeres efter behov af kundernes eget personale.
IVISYS’ hjemmeside: www.ivisys.com.

Om Scape Technologies

Scape Technologies er en dansk automations- og softwarevirksomhed med speciale i det udfordrende bin-pickingområde. Håndteringen af vilkårligt placerede objekter i kasser og bokse er virksomhedens kernekompetence og måske det, der gør, at Scape Technologies er ledende i verden inden for bin-picking.
Scape Technologies’ hjemmeside: www.scapetechnologies.com

Certified Adviser

Sedermera Fondkommission er Certified Adviser til IVISYS.