Pressemeddelelse
IVISYS AB
Ticker: IVISYS
556998-4981
2015-04-28

IVISYS kan hermed meddele, at USA’s patent- og varemærkestyrelse har udstedt en officiel godkendelse af virksomhedens patent “Method and device for parallel processing of images “. Patentet med nummer 9.020.297 beskriver en unik og yderst hurtig proces til at bearbejde billeder med henblik på positionering og genkendelse af objekter, processen kan anvendes inden for al billedprocessering og inden for mange områder ud over industriel visuel kvalitetskontrol. Patentet er godkendt i USA uden anmærkninger i løbet af ansøgningsforløbet, hvilket indikerer, at patentet har høj nyhedsværdi og tydeligt adskiller sig fra andre patenter på området. Patentet er allerede godkendt i Danmark og ansøgning om godkendelse af patentet er indleveret i Europa, Canada, Japan, Kina og Indien.

CEO Jacob Kesje kommenterer

– Den officielle godkendelse fra den amerikanske patentmyndighed er meget glædelig. USA er et af verdens største markeder i vores branche og udgør dermed et vigtigt marked for IVISYS og vores produkter. Patentet giver os beskyttelse af vores ”object recognition and tracking”- proces, som – sammenlignet med andre kendte teknikker – drastisk reducerer tiden for den proces, som kræves for at skabe fejlfri billedbehandling. Takket være patentets godkendelse i USA kan vi fortsætte med at styrke beskyttelsen af vores immaterielle aktiver. Vi er fokuseret på global vækst og beskyttelsen af vores immaterielle aktiver er en del af vores langsigtede strategi. Derudover repræsenterer patentet en mulighed for på sigt at bearbejde andre forretningsområder med denne unikke billedbehandling.

IVISYS’ patentportefølje

IVISYS’ patentportefølje består af patenter vedrørende “Method and device for parallel processing of images” og “Method and device for finding nearest neighbor “. Nedenfor er en oversigt over de geografiske områder, hvor der er opnået godkendelse af patenter, og hvor der er indgivet ansøgninger om godkendelse af patenter.

Land

Method and device for parallel processing of images

Method and device for finding nearest neighbor

 

Danmark

Godkendt

Godkendt

Europa

Ansøgning indsendt

Ansøgning indsendt

USA

Godkendt

Ansøgning indsendt

Canada

Ansøgning indsendt

Ansøgning indsendt

Japan

Ansøgning indsendt

Ansøgning indsendt

Kina

Ansøgning indsendt

Ansøgning indsendt

Indien

Ansøgning indsendt

Ansøgning indsendt

 

Finansiel rådgiver og Certified Adviser

Sedermera Fondkommission er Certified Adviser til IVISYS.

For mere information, kontakt venligst:

Jacob Kesje, CEO IVISYS AB
Telefon: +45 20 22 60 10