Pressmeddelande
IVISYS AB
556998-4981
28 Februari 2020

IVISYS AB (‘IVISYS’) har mottagit en första order på en IVISYS Pallet Inspector från LPR (La Palette Rouge). Värdet på beställningen är ca. EUR 130.000 och kommer att påverka resultatet under andra och tredje kvartalet 2020.

VD MIKAEL SJÖHOLM KOMMENTARER

”I förlängning av ordern från ICA, är denna IVISYS Pallet Inspector beställd av Europas näst största pall-pool-företag, med över 40 sorteringsanläggningar i Europa. Givetvis stärker det våra chanser att sälja till många flera företag som sorterar pallar över hela Europa, och inför LogiMat 2020 i Stuttgart, där vi ställer ut i mars, kommer denna order stödja vår försäljning.

LPR har givetvis genomfört en grundlig utvärdering av vår produkt innan beställning, och vi genomförde också en förundersökning åt dem redan sommaren 2019, som sammantaget resulterade i detta inköpsbeslut. För oss bekräftar därför denna order den höga standard på de kvalitetsinspektionssystem vi erbjuder och vår position på marknaden.

Vi ser mycket fram emot att installera lösningen så snart som möjligt och parallellt erhålla många fler nya beställningar av vår IVISYS Pallet Inspector”, säger IVISYS VD Mikael Sjöholm

CERTIFIERAD RÅDGIVARE

Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB
Telefon: +46 11 32 30 732
E-mail: ca@skmg.se

FÖR MER INFORMATION VÄNLIGEN KONTAKTA

Jakob Kesje, ordförande, IVISYS AB
Telefon: +45 20 22 60 10
E-post: jk@ivisys.com

Denna information är sådan information som IVISYS AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 Februari 2020.

OM IVISYS

IVISYS kombinerar kunskapen från två tidigare fristående teknikföretag. Det ena med en unik programvara (baserat på patenterade algoritmer) för bildbehandling och det andra med lång erfarenhet inom ljus och optik, vilket möjliggör unika lösningar för bildanalys.

Produktutbudet av IVISYS med IVISYS Pro-programvaran, användningen av artificiell intelligens (AI) och enastående kvalitet inom ljus- och sensorkunskap ger branschen automatiska visionslösningar som är pålitliga, snabba och flexibla. Med en portfölj av standardlösningar som kan integreras i de flesta industriproduktioner är IVISYS verksamma på en global volym marknad i stark tillväxt. Automations branchen drivs för närvarande starkt av industrins 4,0-tillvägagångssätt. De lösningar som IVISYS erbjuder är tillgängliga för de flesta industriella tillverkare och erbjuder snabb ekonomisk avkastning jämfört med den befintliga manuella kontroll som ofta används i branschen idag.

IVISYS har utvalts som “TOP 10 Machine Vision – System leverantör i Europa 2019” av Technology Insights Manufacturing.