Pressmeddelande
IVISYS AB
556998-4981
28 November 2018

IVISYS (’IVISYS’) har mottagit en order från Gnosjö Automatsvarvning på uppgradering av ett befintligt IVISYS system för att utöka produktionskapaciteten med ca: 50 %. Därutöver har IVISYS fått en uppstartsorder (förstudie) från Pema Metall i ett gemensamt projekt med Gnutti Carlo. Gnutti Carlo är en global underleverantör till bilindustrin med 9 fabriker globalt, varav 3 i Sverige. Båda orderna förväntas påverka bolagets resultat i Q4 2018 och Q1 2019.

VD MIKAEL SJÖHOLM KOMMENTERAR

”Att uppdatera Gnosjö’s ”Visual Sorting Machine” till 2a generationen ger möjligheten att visa hur våra produkter förbättras löpande med exempelvis 50 % ökad hastighet i sorteringsmaskinen, vilket gör investeringskalkylen för kunderna mycket bättre. Tillsammans med Pema Metall har vi länge arbetat på en lösning till Gnutti Carlo och det känns roligt att se att förverkligandet nu närmar sig.” säger IVISYS VD Mikael Sjöholm.

CERTIFIED ADVISER

Sedermera Fondkommission är Certified Adviser till IVISYS.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Jakob Kesje, Styrelsens Ordförande, IVISYS AB
Telefon: +45 20 22 60 10
E-post: jk@ivisys.com

OM IVISYS

IVISYS erbjuder visionsbaserade kvalitetssäkringslösningar till industrin, som kan ersätta manuell och mekanisk kvalitetskontroll. IVISYS unika patenterade lösningar gör det möjligt att genomföra komplexa kontroller och samtidigt bevara det existerande produktionsflödet, opåverkat av kvalitetskontrollen. Till skillnad från existerande lösningar ger IVISYS lösningar möjlighet att genomföra komplexa ytkontroller, kontrollmätningar på mikronivå och kontrollera multipla komponenter i en och samma process. Lösningarna baserar sig på IVISYS patenterade bildbehandlingsprocess som skiljer sig grundläggande från de gängse processer som används i visionsystem idag. IVISYS kan nyttja högupplösningskameror i sin process och ändå behandla bildinformation fortare än sina konkurrenter. Lösningarna som erbjuds har i genomsnitt en återbetalningstid på ca. 6 månader för kunderna som idag nyttjar mekanisk eller manuell kontroll.

Vinnare av Frost & Sullivan’s Årets Entreprenör i Europa 2017.