Press Release
IVISYS AB
556998-4981
22 January 2019

 

IVISYS (“IVISYS”) har fått en repeatorderpå en ImplantInspector 3D  till Nobel Biocare, liknande de två redan installerade system hos Nobels tillverkningsanläggning i Karlskoga. Ordervärdet är över 40.000 Euro och kommer att påverka Q1 av 2019.

CEO MIKAEL SJÖHOLM COMMENTS

“Det är mycket positivt att vi nu tar emot repeatorder från befintliga kunder, eftersom detta bekräftar tillväxtpotentialen i att sälja våra olika lösningar i högre antal till olika kunder. Också att de befintliga kunderna finner våra lösningar användbara med att hjälpa dem att uppnå sina mål att nå höjd kvalitet i sina framtidssatsningar. Då vi förväntar oss att landa ytterligare ett antal order inom kort, ser jag fram emot resten av Q1 och hela året för IVISYS år 2019, säger IVISYS VD Mikael Sjöholm.

CERTIFIED ADVISER

Sedermera Fondkommission är CertifiedAdviser till IVISYS.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Jakob Kesje, StyrelsensOrdförande, IVISYS AB
Telefon: +45 20 22 60 10
E-post: jk@ivisys.com

Om IVISYS

IVISYS kombinerar kunskapen från två tidigare fristående teknikföretag. Det ena med en unik programvara (baserat på patenterade algoritmer) för bildbehandling och det andra med lång erfarenhet inom ljus och optik, vilket möjliggör unika lösningar för bildanalys.

Produktutbudet av IVISYS med IVISYS Pro-programvaran, användningen av artificiell intelligens (AI) och enastående kvalitet inom ljus- och sensorkunskap ger branschen automatiska visionslösningar som är pålitliga, snabba och flexibla. Med en portfölj av standardlösningar som kan integreras i de flesta industriproduktioner är IVISYS verksamma på en global volym marknad i stark tillväxt. Automations branchen drivs för närvarande starkt av industrins 4,0-tillvägagångssätt. De lösningar som IVISYS erbjuder är tillgängliga för de flesta industriella tillverkare och erbjuder snabb ekonomisk avkastning jämfört med den befintliga manuella kontroll som ofta används i branschen idag.